11-07-2022 18:11:44 |
Onderwerp: Çocuklar kürk ister |
MatsukenDG
|
|
|
|
Crianças querem sua pele Giberti olarak, mas degil conseguem onde encontrar satın skins para cs go? Cskin. Silahlarını csgo'da özelleştiremedikleri için ayrıldılar. |
|
Terug naar boven |
|
22-07-2022 10:50:49 |
Onderwerp: |
AleksShamles
|
|
|
|
Çocuklar her zaman CS GO oynarlar, ancak silah seçiminden memnun değildirler. Ayrıca, oyunun yalnızca karşılayamayacakları pahalı kaplamalara sahip olmasından dolayı hayal kırıklığına uğradılar. |
|
Terug naar boven |
|
22-07-2022 11:15:59 |
Onderwerp: |
lolo4ka
|
|
|
|
Daha önce, insanların neden cs go skinleri satın almak için para harcadıklarını anlamıyordum. Bunun bir para kaybı olduğunu düşündüm. Cs go oynamaya başladığımda, genel olarak oldukça ilginç olduğunu fark ettim. Şimdi burada https://dmarket.com/tr/csgo-skins/product-card/m4a4-the-battlestar cs go skins satın almayı ve harika bir koleksiyon toplamayı seviyorum. |
|
Terug naar boven |
|
Vorige onderwerp
Volgende onderwerp
|
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum Je mag niet stemmen in polls in dit subforum
|
Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
|